X

Sezonun en iyi Fenerbahçesi!

Ligde özellikle son 5 karşılaşmada ciddi bir çıkış yakalayan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın istediği seviyeyi yakaladı. Tüm mevkiilerde gözle görülür bir artış elde edilirken, oyuncu bazında da önemli gelişimler yaşandı.

Sezonun en iyi Fenerbahçesi!

Ligde bitime 4 hafta kala, 4. sırada olmasına rağmen matematiksel olarak şampiyonluk şansı olan Fenerbahçe‘de özellikle yakalanan çıkış dikkat çekiyor.

 

Son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde ederek yeniden çıkışa geçen sarı-lacivertliler, sezonun en iyi noktasına ulaştı. Hem takım performansı olarak hem de bireysel anlamda yaşanan pozitif gelişimler göze çarptı.Tek tek yapılan analizlerde, mevkiilerin geçirdiği gelişim de bu başarıya doğrudan etki ediyor. Sezonun ilk yarısında forvetlerini hiç kullanamayan Aykut Kocaman, sezonun ikinci yarısıyla beraber önce Jose Fernandao daha sonra da Roberto Soldado ile verim aldı. Janssen‘in uzun süreli sakatlığına rağmen forvette Soldado ile Fernandao şu ana kadar 13 maçta 9 gol attı. Sezonun ilk yarısında forvetler 5 gol atmıştı. Savunmada da yaşanan verim dikkat çekti, son 5 maçta sadece 2 gol yiyen sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel de en parlak haftalarını geçirdi. Bireysel anlamda bakıldığında Aatif Chahechouhe, son 5 maçında 4 gol attı. Yine diğer isimler; Giuliano, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım ve Josef de Souza ciddi anlamda gelişim kaydetti.

 

Son 5 karşılaşmada rakip filelere 16 gol bırakan Aykut Kocaman’ın takımı, istikrar da sağladı. Son 5 haftada hep aynı 11 sahada bulundu.

 

Kaynak: Milliyet

[Content:{1367788}]

[Content:{1367785}]

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.