X

Serap Özçelik Arapoğlu’dan sezona altın madalyalı başlangıç

Karatede 2019 sezonu Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Karate 1 Premier Lig etabıyla başladı. Milli karateci Serap Özçelik Arapoğlu'nun altın madalya kazandığı organizasyonu Merve Çoban ile Erkek Kata Milli Takımı da bronz madalya ile noktaladı.

Serap Özçelik Arapoğlu’dan sezona altın madalyalı başlangıç

Dünya Karate Federasyonu‘nun (WKF) her yıl düzenlediği ve 2019’da yedi etap üzerinden organize edilecek Karate 1 Premier Lig‘de sezonun ilk etabı Fransa’da yapıldı. 25-27 Ocak tarihleri arasında başkent Paris’te düzenlenen müsabakalarda 8 kadın, 12 erkek karateciyle katılım gösteren Büyükler Karate Milli Takımımız, bir altın, iki bronz madalya kazandı. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na puan veren müsabakalar arasında yer alan Karate 1 Premier Lig’in Paris etabında 82 ülkeden 776 karateci mücadele etti. 2018’i Avrupa Şampiyonu ve Dünya ikincisi olarak kapatan Serap Özçelik Arapoğlu, sezona altın madalyalı bir başlangıç yaptı. Kumite 50 kiloda 2018 Dünya Şampiyonası finalinde kaybettiği Japon Miho Miyahara’yı 6-0 yenen Serap, rakibinden hem rövanşı aldı hem de 2019’un ilk müsabakasında şampiyonluğa ulaştı.

Merve Çoban’dan bronz madalya Kaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.