X

Şenol Güneş: Haksızlık yapılıyorsa bize yapılıyor

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenikleri maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Hafta içinde yarıda kalan olaylı Fenerbahçe derbisine değinen Güneş, "Aykut Kocaman gelmiş yanıma... Hatırlamıyorum ama bana gelip 'İyi misin' diye sormadı. Taş gelmiş çakmak gelmiş ben hatırlamıyorum. Yüzümü bile dönmedim. Eğer kumpas varsa böyle var" dedi.

Şenol Güneş: Haksızlık yapılıyorsa bize yapılıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrasında açıklamalar yaptı.

Deneyimli teknik adam şöyle konuştu:

“3 gündür rahatsızdım ama sesim kısıldı yine maçta. İyi bir takıma karşı oynadık bugün. Maça iyi başladık ama golden sonra düştük. Tempolu oyunumuzu telaşlı oyuna çevirdik. Hakettiğimiz bir maçtı. Dirençli, kapanan, agresif oynayan bir takım Yeni Malatyaspor. Çok güzel bir maç oynadılar. Gole kadar iyiydik ama ondan sonra kopmalarımız oldu, oyunu yönlendiremedik. Hücumda ve savunmada dağınıktık, yardımlaşmadık. İzlerken üzüldüm Erol Hoca’ya. Eğer hakemse çok özür dilerim bu algıyı yine yapmaya devam ediyorlar. Bir haksızlık varsa, bize var. Erol Bulut’u severim ve beğendiğim bir hocadır.”

‘Hakkımı helal etmiyorum!’

“Konuşmadığımız salaklığımız değildir… Bu ülkede haksızlığın ne olduğunu bilirim. Arkadan konuşup da, hastaneden bilgi alıp… Bu kadar kötü zihniyetle futbol maçı alsanız ne olur, almasanız ne olur. Hürriyet’ten beni aradılar, isim veriyorum. Mühim olan ölüm haline getirmeden bunları yapmak. Tuvalet kağıtlarını attılar, taş atan da olabilir. Dünya Kupası sonrası 2002’den sonra yine yaptılar. Bu tip medya mensuplarına hakkımı helal etmiyorum. Bu ülkede çok ayıp ediliyor, sanatçıya, sporcuya çok ayıp ediliyor.”

‘Bu kadar çirkinlik olmaz!’

“Burada da, Fenerbahçe sahasında da bir şey atılmasın. Aykut Kocaman gelmiş yanıma… Hatırlamıyorum ama bana gelip ‘İyi misin’ diye sormadı. Taş gelmiş çakmak gelmiş ben hatırlamıyorum. Yüzümü bile dönmedim. Eğer kumpas varsa böyle var. Haksızlık yapılıyorsa bize yapılıyor. Bu kadar çirkinlik olmaz, bizi yaralayan bu. Yok Ümit ile kavga etti, yok şöyle, böyle yapıyor… Zaman zaman sahada gerginlik var da bu kadar kavgayı ben mi yarattım? Namusumuyla top oynuyoruz.”

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.