X

“Sadece mücadele etmek gerekmiyor”

Hamza Hamzaoğlu ise "Mücadeleden dolayı futbolcularımı tebrik ederim ama sadece mücadele etmek gerekmiyor. Doğru mücadele etmeliyiz. Birlikte o mücadeleyi yapamadık" ifadelerini kullandı.

“Sadece mücadele etmek gerekmiyor”

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Trabzonspor’un deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, konuşmasına ‘Ne söyleyeceğimi bilemiyorum’ diyerek başladı. Maçın ilk 5 dakikasında maça iyi başlayıp golü bulduklarını anlatan Hamzaoğlu, sonrasında da gol pozisyonları ürettiklerine değindi. Karşılaşmanın bu bölümünde futbolcularının 1-0 önde olduklarını unutarak oynadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, “2-3’ü arayacağız ama bütünlüğümüzü kaybetmeden aramamız gerekiyordu. Biz uzun toplarla mesafeyi açarak gol aramaya devam ettik ama bunu toparlayamadık. Bunun en büyük sorumlusu benim. Alanları verdiğimizde de Trabzonspor bunları değerlendiriyor” diye konuştu.

HAMZAOĞLU: “FUTBOL ADINA İYİ ŞEYLER YAPTIĞIMIZI SÖYLEYEMEYECEĞİM”

Trabzonspor’u galibiyetinden dolayı tebrik eden Hamzaoğlu, “Bu hafta futbol adına iyi şeyler yaptığımızı söyleyemeyeceğim. Galibiyeti gerektirecek şeyleri de çok yaptığımızı düşünüyorum. Mücadele ettik, mücadeleden dolayı futbolcularımı tebrik ederim ama sadece mücadele etmek gerekmiyor. Doğru mücadele etmeliyiz. Birlikte o mücadeleyi yapamadık” dedi.

“GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA BURADAN ALAMADIĞIMIZ PUANI ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Gelecek hafta Gençlerbirliği ile oynayacaklarını hatırlatan Hamzaoğlu, şunları söyledi:

“İşimiz daha da zorlaştı. İnşallah zoru başaracağız. Bize gerekli olan puanları inşallah gelecek hafta kazanacağız. Hakem normal bir maç yönetti. Bakacağız, kendi işimizi kendimiz halledeceğiz. Öyle de olması gerekiyor. Haftaya Gençlerbirliği maçında buradan alamadığımız puanı almaya çalışacağız.”

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.