X

Rizespor, Süper Lig’e koşuyor!

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında lider Çaykur Rizespor, Yılmaz Vural'la ilk maçına çıkan Eskişehirspor'u ağırladı. Karadeniz ekibi rakibini 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü

Rizespor, Süper Lig’e koşuyor!

İbrahim Üzülmez yönetimindeki Çaykur Rizespor, Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Eskişehirspor’u ağırladı. Ev sahibi ekip maçın henüz 1. dakikasında öne geçti. Vedat Muriç, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yaklaşık 8 dakika sonra Muriç bir kez daha sahne aldı ve farkı 2’ye çıkardı.

İlk yarının son dakikalarında Rizespor bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Samu hata yapmadı ve skoru 3-0’a getirdi.

Mücadelede 65. dakika oynanırken Rizespor 4. golü buldu. Ev sahibinde rakip fileleri havalandıran isim Süleyman Koç oldu.

Eskişehirspor’un tek golü 84. dakikada Hasan Hüseyin Acar’dan geldi. Maçta başka gol olmadı ve Rizespor, karşılaşmadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip bu sonuçla puanını 59’a yükseltirken Eskişehirspor haftayı 31 puanla kapattı.

head.ready("layout", function() {

head.load("//mo.ciner.com.tr/assets/htplay/js/htply.js?v=1.9.31", function() {});

});

} else {

var scr=document.createElement('script');scr.type='text/javascript',scr.async=!0,scr.src='https://www.haberturk.com//mo.ciner.com.tr/assets/htplay/js/htply.js?v=1.9.31';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(scr,s);$(this).remove(); }

Kaynak : HABERTÜRK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.