X

Play-Off ilk maçlarının MVP’si Nick Calathes

Turkish Airlines EuroLeague'de Play-Off ilk maçlarına Panathinaikos takım performansıyla damga vururken en değerli oyuncu da Yunan ekibinden Nick Calathes oldu.

Play-Off ilk maçlarının MVP’si Nick Calathes

Turkish Airlines EuroLeague’de Play-Off ilk maçları geride kaldı. Panathinaikos, iç sahada Real Madrid’e karşı aldığı 95-67’lik galibiyetle dikkat çekerken Yunan ekibine büyük katkı sağlayan Nick Calathes de maç döneminin en değerli oyuncusu oldu. 

Nick Calathes, Real Madrid’e karşı 16 asist, 6 ribaunt, 29 verimlilik puanıyla dikkat çekici bir performans sergiledi. 

Calathes, 16 asistinin yanında 95-67’lik Panathinaikos galibiyetine skor anlamında da 11 sayıyla katkı sağladı. 

Yıldız oyuncu, maçın dördüncü çeyreğini tamamen kenarda geçirmesine rağmen üç çeyrekte yaptığı toplam 16 asistle EuroLeague Play-Off rekorunu kırmayı başardı. 

Calathes’in 16 asisti, aynı zamanda EuroLeague tarihinde bir maçta yapılan en yüksek asist sıralamasında üçüncü sırayı aldı. 

Panathinaikos’un Real Madrid karşısındaki 20-0’lık maç başlangıcına da Calathes büyük etki etti. 4 sayı, 4 asist ve 1 top çalma ile 20-0’lık seriyi yaratan isimlerin başındaydı. 

Calathes, hücumdaki performansıyla takımının 95 sayısının 46’sına katkı sağladı ve bu uzatmaya gitmeyen bir maçta yeni kulüp rekoru oldu. 

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.