X

PFDK kararları ne zaman açıklanacak? Galatasaray ve Fenerbahçe’ye ne ceza verildi?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu önceki gün Fenerbahçe'den Soldado, Jailson ve kulüp görevlileri Bülent Ataş ile Ali Bozan; Galatasaray'dan Başkan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim, Hasan Şaş, Ndiaye, Donk, Rodrigues, Mariano Uğur Yıldız, Fahri Yılmaz, Eray Sözen ve Hande Sümertaş disiplin kuruluna sevk etti. Bugün kararların açıklanması bekleniyor. Peki, PFDK kararı ne zaman açıklanacak?

PFDK kararları ne zaman açıklanacak? Galatasaray ve Fenerbahçe’ye ne ceza verildi?

Süper Toto Süper Lig’in 11. haftasının açılış maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maç 2-2 berabere biterken bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular birbirine girdi. Karşılaşmanın ardından önceki gün Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’den Soldado, Jailson ve kulüp görevlileri Bülent Ataş ile Ali Bozan; Galatasaray’dan Başkan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim, Hasan Şaş, Ndiaye, Donk, Rodrigues, Mariano Uğur Yıldız, Fahri Yılmaz, Eray Sözen ve Hande Sümertaş disiplin kuruluna sevk etti. Şimdi gözler verilecek kararlarda…

PFDK KARARLARI NE ZAMAN VERİLECEK?

Profesyonel Disiplin Kurulu kararları genellikle perşembe günleri veriyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’ye verilecek kararların saat 16.00’dan sonra açıklanması bekleniyor.

KAÇ MAÇ CEZA ALACAKLAR? DENİZ ÇOBAN’DAN CEZA AÇIKLAMASI

Donk ve Rodrigues…Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.