X

Özkul: “Kazanıp, sezonu kapatmayı hedefliyoruz”

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında yarın sahasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Akın Çorap Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Son haftaya bırakmadan bu sezonu bitirip, önümüzdeki senenin hazırlıklarına başlamak istiyoruz." dedi.

Özkul: “Kazanıp, sezonu kapatmayı hedefliyoruz”

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde alt sıralardaki  takımların puanlarının birbirine yakın olduğunu söyledi.
 
Son hafta sıkıntı yaşamamak adına Samsunspor maçında  galibiyet almak  istediklerini belirten İbrahim Özkul, “Biz işimizi şansa bırakamayız.  Taraftarımız önünde galibiyet için sahaya çıkacağız. Kazanıp, sezonu kapatmayı  hedefliyoruz. Son haftaya bırakmadan bu sezonu bitirip, önümüzdeki senenin  hazırlıklarına başlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Özkul, Samsunspor maçının oldukça zorlu geçeceğine işaret ederek,  “Rakip takım ligde kalmak için mücadele edecektir, varını yoğunu ortaya  koyacaktır. Biz de her zamanki gibi mücadele edeceğiz. İki taraf için de zor  olacak, iyi konsantre olup, iyi bir oyun sergileyenin kazanacağını düşünüyorum.”  diye konuştu.
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.