X

Ozan Korkut: ‘Kendimi ne kadar Galatasaray’a ait hissediyorsam Fatih Terim’i de…’

Galatasaray Kulübü 38. Başkan Adayı Ozan Korkut seçim öncesinde Gençlik Odası TV'ye açıklamalar yaptı.

Ozan Korkut: ‘Kendimi ne kadar Galatasaray’a ait hissediyorsam Fatih Terim’i de…’

Galatasaray Kulübü 38. Başkan Adayı Ozan Korkut seçim öncesinde Gençlik Odası TV’de Ferit Ömeroğlu’nun sorularını yanıtladı. 
 
Soru: 21. Şampiyonluğunuzu kutluyorum öncelikle…
 
Ozan Korkut: Teşekkür ederim. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle Fatih Hocaya, ekip arkadaşlarına ve aslanlarımıza teşekkür ederim. Kulübün içerisinde bulunan konjonktürü düşündüğümüzde şampiyon olmamamız gibi bir senaryoyu düşünmek istemiyorum. Çok ciddi sıkıntı olurdu. Kulübümüzü uçurumun kenarından aldılar. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. 
 
Soru: Başkanlığa aday olmak her şeyden önce kendi kariyerinizi, geleceğinizi değiştirmek demek. Bu karar nasıl alındı, bu sürece nasıl gelindi? 
 
Ozan Korkut : Tamamen Galatasaray’ın gelmiş olduğu durumdan mutsuzlukla, son senelerde yaşanan olayların eşiğiyle, hepimizin hayatında olmazsa olmazımız Galatasaray. Her şeyin önünde bir duygu, değer. Bu duygunun hak etmediği şekilde yönetilmesi, hak etmediği noktalara gelip yıpratıldığını görmek kabul edeceğimiz bir şey değil. 3 senedir bu konuyla ilgili çalışmamız ve hazırlığımız var arkadaşlarımızla. Bu bir ateşten gömlek biliyoruz ama Galatasaray’a duyduğumuz minnet ve hizmet etme aşkı bizi bu noktalara getirdi. 
 
Soru: Mustafa Cengiz ile ittifak neden kurulamadı? Madem Galatasaray’ın geleceği konuşuluyor bu geçiş sürecinde en azından bir dönemlik birliktelik sağlanamaz mıydı? 
 
Ozan Korkut: Ben ve ekibim bu seçimi kazanmak için girdik. Kendi vizyonumuz, kendi tesbitlerimiz, Galatasaray algımız, Galatasaray’ın demokratik ve katılımcı şekilde yönetilmesi, tek adamların istedikleri gibi karar alması, seçim kararı bile alması, ekibindeki adamların bile bunu bilmemesi, Galatasaray’ın keyfe keder, birkaç kişinin ağzına bakarak yönetilemeyeceğini düşünüyoruz. Başka şekilde düşünmüyor olsaydık aday olmazdık.  Davetler mutlaka olur. Bu dönemde de olmuştur. Bizden kimseye görüşme talebi gitmemiştir.  Bize Dursun Bey ve Mustafa Bey’den ortak arkadaşlar aracılığı ile davet geldi. Ben aşırı yoğun programım olduğu için İkinci Başkanım Adnan Öztürk ağabeyimden rica ettim görüşmelere gitmesi için. Tekrar ediyorum bizim önceliğimiz Galatasaray. Tek adam yönetimi yönetemez. 
 
Bize, “sizden bir veya bir-iki kişi bize katılsın” dendiKaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.