X

Osmangazili tekvandocuların kuşak heyecanı

Osmangazi Belediyespor Tekvando Takımı'nda mücadele eden başarılı sporculardan 45'i, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenen kuşak terfi imtihanını kazanarak bir üst kuşağa yükseldi.

Osmangazili tekvandocuların kuşak heyecanı

Acemler Spor Salonu‘nda gerçekleşen kuşak terfi sınavında Osmangazili tekvandocular hayali dövüş, eşli müsâbaka ve tahta kırış gruplarında ter döktü. Beyaz, sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve kırmızı- siyah kuşak almaya hak kazanan sporcuların heyecanına salonda bulunan aileleri de ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan sınavda terfi alan sporcular yeni sezonda Osmangazi Belediyespor’u minik, genç ve yıldız kategorilerinde temsil edecek.

Osmangazi’de tekvando âilesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor 13 farklı branşta gençlerimize hizmet veriyor. Bu branşların hepsinde birbirinden başarılı ve millî takımlara yükselen sporcularımız yer alıyor. Tekvando branşında da 155 aktif sporcu sayımızla geleceğe yatırım yapıyoruz. Bizler Osmangazi’de sevgi ve saygı çerçevesinde kabiliyetli sporcular yetiştirmenin peşindeyiz” dedi.

İHA

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.