X

Orman: Perşembe günü Divan’da gelişmeleri değerlendireceğiz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de perşembe günü Divan Kurulu'nun olağanüstü toplanacağını belirterek "Divan Kurulu'nda gelişmeleri akil insanlar ile değerlendireceğiz" dedi.

Orman: Perşembe günü Divan’da gelişmeleri değerlendireceğiz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV’de gündemle ilgili soruları yanıtladı…
 
İşte Orman’ın açıklamaları: “Son 5 hafta. 2 rakibimiz G.Saray ve Başakşehir maçlarını oynadı. Onlar için son 4 hafta. Çok keyifli bir lig. 4 tane takım yarışıyor. İyi tarafları ile kamuoyunun önüne çıkarmamız lazım.
 
Beşiktaş da bu amaçta. Perşembe tatsız, üzüntülü maç oldu. Herkesi üzdü. Olaylar orada kaldı. Fazla derecede dillendirmemek lazım. Bugün önemli bir maçımız var. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Biz Efendi Beşiktaşız. Maçta hiçbir provokasyona gelmemeliyiz. Hiçbir takıma küfür etmeden Beşiktaş’ı destekleyelim. Tahriklere gelmesinler. Bu ligi İnşallah şampiyon olarak bitireceğiz. Malatyaspor bizim dostumuz. F.Bahçe bizim 100 yılı aşmış dostluğumuz var.
 
‘Beşiktaş mağdur olmuştur’
 
Beşiktaş mağdur olmuştur, bunu sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi. Bir karar aldık, önümüzdeki hafta perşembe günü Divan’ı olağanüstü toplantıya davet edeceğiz. Perşembe günü Divan Kurulu’nda gelişmeleri akil insanlar ile değerlendireceğiz. Camiamızın daha fazla kenetlenmemize ihtiyaç var. Beşiktaş’ın haklarını savunan bir yönetim kurulu var.  

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.