X

OPET Fenerbahçe’ye sponsor oldu

Fenerbahçe'ye bir sponsor daha. Fenerbahçe kadın voleybol takımının yeni sponsoru Opet oldu.

OPET Fenerbahçe’ye sponsor oldu

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımı ve OPET arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. OPET, 2018-19 sezonu boyunca Fenerbahçe kadın voleybol takımının isim ve forma göğüs sponsoru olacak.

Fenerbahçe resmi açıklama yaptı…

Ülkemizde voleybol adına birçok ilki hayata geçiren, elde ettiği ulusal-uluslararası başarılar ve şampiyonluklarla voleybolu, ülke sporumuzda ve dünyada önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız ve OPET arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türk sporunun gelişimi ve uluslararası alandaki başarısı için spora destek olan akaryakıt dağıtım sektöründe müşteri memnuniyeti lideri OPET, 2018-19 sezonu boyunca kadın voleybol takımımızın isim ve forma göğüs sponsoru olacak.

Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Cev Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı olarak devam edecek takımımıza sonsuz başarılar diliyor; sponsorumuz OPET’e, Fenerbahçe ailemize hoş geldin diyoruz.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.