X

Önder Özen: “Göztepe taraftarı, Demba ile gurur duymalı”

Karabükspor maçına sonrada giren ve Göztepe taraftarı tarafından ıslıklanan golcü oyuncu Demba Ba ile ilgili olarak yorumcu Önder Özen açıklamalarda bulundu.

Önder Özen: “Göztepe taraftarı, Demba ile gurur duymalı”

 
Karabükspor maçına sonrada giren ve Göztepe taraftarı tarafından ıslıklanan golcü oyuncu Demba Ba ile ilgili olarak Bein Sports yorumcusu Önder Özen, dikkat çekecek ifadeler kullandı.
 
Göztepe taraftarının, Senegalli oyuncuyla olan küskünlüğünün bitmesi çağrısını yapan Özen, Sarı-Kırmızılı futbolsverlerin futbolcularıyla gurur duyması gerektiğini söyledi.
 
“Demba Ba, bugün Göztepe taraftarı karşısında saygıyla eğildi”
“Yüzlerce, binlerce futbolcu tanıdım. Bende iz bırakan en önemli oyuncular arasında Demba Ba yer alıyor. Londra’da iftar 22.40’ta oluyordu. Sabah 7.30’da fitness’a gidip, sonra antrenmana gidiyordu. Uyuyarak oruç tutmuyordu. İbadetini sahici yapan birisi. Hiç kimseye sorun çıkarmadan çalışan bir futbolcudur. Bugün golünü attıktan sonra tribüne bir şey yapmadı. Saygıyla golü kutladı, küsmedi ve yüzü düşmedi. Beşiktaş’ın eski futbolcusudur. Beşiktaş taraftarı kendisine sahip çıkmıştır, Göztepe de bununla gurur duymalıdır. Bizim futbolcumuz ve herkes istiyor diye… Göztepe taraftarı, Demba Ba ile barışmalıdır. Demba Ba, bugün Göztepe taraftarı karşısında saygıyla eğildi. İşini yaparak saygıyla eğildi. Kendisini ıslıklayan taraftarla polemiğe girmedi.” (Ajansspor)
 
[[HD_2657324]]
[[HD_2657007]]
[[HD_2656884]]
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.