X

Olaylı derbi soruşturmasında 18 şüpheli serbest

Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği, 18 şüphelinin adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmasına karar verdi.

Olaylı derbi soruşturmasında 18 şüpheli serbest

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 18 kişi adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Soruşturmayı yürüten Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosu savcılığınca ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edilen 18 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 kişi daha bu sabah Anadolu Adalet Sarayı’na gönderilmiş, savcılık sorgularının ardından 4 şüpheli serbest bırakılırken, 18 şüpheli ise adli kontrol istemiyle nöbetçi hakimliğe gönderilmişti.

Öte yandan, dün adliyeye sevk edilen 25 şüpheliden aralarında Şenol Güneş’in yaralanmasına sebebiyet veren S.D’nin de bulunduğu 3’ü “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklanmış, 5’i savcılık ifadelerinin ardından, 17’si de adli kontrol tedbirleri kapsamında hakimlikten serbest bırakılmıştı.

Soruşturma kapsamında şu ana kadar 3 kişi tutuklanırken, 35 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kalmış oldu.

Kaynak : DÜNYA.COM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.