X

Olay yaratan pozisyon!

Beşiktaş ile Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelede ilk 45 dakikanın son anlarında Murat Yıldırım'ın Ricardo Quaresma'ya yaptığı faul ve hakem Halis Özkahya'nın verdiği karar tartışma konusu oldu. HTSPOR yorumcusu Bülent Yavuz, tartışmalı pozisyona son noktayı koydu

Olay yaratan pozisyon!

Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta heyecanı yaşanırken şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş, evinde Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlıyor. Alvaro Negredo ve Pereira’nın karşılıklı gollerinin bulunduğu ilk 45 dakikanın son anlarında yaşanan bir pozisyon gündeme oturdu! Mücadelede 42. dakika oynanırken Evkur Yeni Malatyasporlu Murat Yıldırım, Ricardo Quaresma’ya sert bir tekme attı. Murat Yıldırım’ın tabanla Quaresma’nın göğsüne yaptığı müdahaleye hakem Halis Özkahya, sarı kart verdi. HTSPOR yorumcusu Bülent Yavuz, hakemin hatalı karar verdiğini dile getirdi. Bülent Yavuz’un pozisyon için yorumu şöyle:

“Murat Yıldırım’ın Quaresma’ya yaptığı karetevari hareket, kurallara göre kırmızı kart olmalıydı. Çünkü Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncunun ayak tabanıyla Quaresma’ya yaptığı hareket kırmızı kartı gerektiriyordu. Hakem burada sarı kart gösterdi ve hata yaptı.” 

});

} else {

var scr=document.createElement('script');scr.type='text/javascript',scr.async=!0,scr.src='https://www.haberturk.com//mo.ciner.com.tr/assets/htplay/js/htply.js?v=1.9.42';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(scr,s);$(this).remove(); }

Kaynak : HABERTÜRK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.