X

“Oğuzhan kötü futbolcu mu?”

Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, Sivasspor maçında yoğun protestolara hedef olan yıldız futbolcuya sahip çıktı, "Tepkiler takıma zarar veriyor. Oğuzhan iyi oyuncu olmasa Mircea Lucescu onu neden milli takıma çağırsın?" dedi.

“Oğuzhan kötü futbolcu mu?”

Beşiktaş tribünlerinin son maçlarda yoğun tepki gösterdiği Oğuzhan Özyakup için, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı özel açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba ve Slaven Bilic dönemlerinde de takımın başında yönetici olarak bulunan ve bu alanda büyük bir tecrübeye sahip olan Kavalcı, Oğuzhan’ı kazanmamız lazım” diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftar-ların yetersiz performans nedeniyle Oğuzhan’a zaman zaman tepki göstermesinin normal olduğuna vurgu yapan Ahmet Kavalcı, “Tepkiler bir oyuncuyu kazanmaya yönelik olmalı. Düşünün Oğuzhan A Milli Takımı’na giden tek yerli oyuncumuz. İyi bir oyuncu olmasa Lucescu onu neden çağırsın? Oğuzhan iki şampiyonluğumuza önemli katkılar sağladı. insanlar hata yapabilir kötü oynadıkları dönemler de olabilir ama sürekli tepki alan futbolcu oynayamaz duruma gelir. Bu durum Beşiktaş’a zarar verir. İnşallah elbirliğıyle bu kötü günleri birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Moral verdiler Kaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.