X

Obradovic’ten CSKA değerlendirmesi

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 13'üncü haftasında bugün 20.45'te CSKA Moskova'yı konuk edecek.

Obradovic’ten CSKA değerlendirmesi

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncu Marko Guduric, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
 
Euroleague’de kazanmaya devam edebilmeleri için mutlaka maçın son anına kadar mücadele etmeleri gerektiğini belirten Zeljko Obradovic, “Uzun yıllardır aynı koçla ve oyuncu kadrosuyla çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Önemli olan şey ise oyunlarında bu sezon bazı değişiklikler yapmış olmaları. Buna hazır olmak zorundayız. CSKA’nın maçın ilk anından son saniyesine kadar savaşan bir ekip olduğunu biliyoruz. Her pozisyonda çok yetenekli bir takımdan bahsediyoruz. EuroLeague’de kazanmaya devam etmek istiyorsak, çok iyi bir oyun ortaya koymalıyız” ifadelerini kullandı.
 
MARKO GUDURIC: “ZOR BİR MAÇ OLACAK”
CSKA Moskova karşısında zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Marko Guduric ise “İki takım da liderlik mücadelesi veriyor. Elbette bu karşılaşma önemli olacak. Ama daha da önemli olan, maç için hazırladıklarımızı parkeye yansıtarak iyi bir mücadele ortaya koyabilmemiz ve herkesin sağlıklı kalabilmesi olacaktır. Salonumuzun dolu olmasını ve taraftarlarımızın bizi bir kez daha çok iyi bir şekilde desteklemelerini bekliyorum” dedi.
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.