X

Obradovic: “Savunmada daha iyi oynamamız gerekiyordu”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Muratbey Uşak'ı deplasmanda 90-81 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Obradovic: “Savunmada daha iyi oynamamız gerekiyordu”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Muratbey Uşak’ı deplasmanda 90-81 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş’un başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. 

Obradovic ise maça çok kötü başladıklarını söyledi.

Kötü başladıkları maçta agresif oynayarak maçın seyrini değiştirdiklerini vurgulayan Obradovic, “Uşak sıralamada sonuncu olsa bile müthiş oynadılar, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biz daha sonra agresif olmaya başladık ve maçın seyrini değiştirdik. 2. yarıda Uşak savunmasını biraz değiştirdi ve biz de birçok açık atışı kaçırdık ama ne kadar değişmiş olsa da savunma açısından daha iyi oynamamız gerekiyordu.” değerledirmesinde bulundu.

İki takımı da tebrik eden Obradovic, şunları kaydetti: “Oyuncularımı bir galibiyet için daha tebrik ediyorum. Ayrıca Uşak oyuncularını da oynayış şekillerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok fazla Final Four maçlarını düşünecek vaktimiz yok. Örneğin bu akşam bazı arkadaşlarımız Final Four’u düşündüğü için maça kötü başladık. Türkiye liginde 4 maçımız daha var şimdilik onlara hazır olmamız gerekiyor. Final Four maçlarını düşünmek için biraz daha vaktimiz var.”

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.