X

Niasse’dan Sala’ya mesaj: Gollerimi senin için atacağım

Cardiff forması giyen Oumar Niasse, gollerini hayatını kaybeden takım arkadaşı Emiliano Sala için atmak istediğini açıkladı.

Niasse’dan Sala’ya mesaj: Gollerimi senin için atacağım

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 
Cardiff City devre arası transferde Emilano Sala’yı kadrosuna kattı. Ancak talihsiz futbolcu, Nantes’taki takım arkadaşlarına veda edip yeni takımına katılmak üzere Galler’e giderken uçağı düştü ve hayatını kaybetti. 
 
Oumar Niasse, devre arası transferde Cardiff City’nin kadrosuna kattığı tek forvet oldu. Senegalli santrfor, Everton’dan sezon sonuna kadar kiralandı. Sala’nın vefatının ardından mavi-beyazlılar, başka takviye yapmamaya ve transferi kapamaya karar verdi. 
 
Omzundaki yük artan ve hayatını kaybeden Arjantinli santrforun da yerini doldurmak zorunda olan Niasse, yürek burkan bir mesaj yayınladı: “Sahada seninle birlikte olmak, Cardiff formasıyla fileleri birlikte havalandırmak isterdim. Ancak tanrının kararı farklı oldu. Gollerimi senin için ve kulüp için atmak için elimden geleni yapacağım”.      
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.