X

Napoli-Juventus maç sonucu: 1-2

İtalya Serie A'nın 26. haftasında Napoli sahasında Juventus'u ağırladı. 2 kırmızı kartın çıktığı maçta kazanan taraf Juve oldu ve liderlik yarışında puan farkını 16'ya çıkardı.

Napoli-Juventus maç sonucu: 1-2

İtalya Serie A’nın 26. haftasında Napoli San Paolo Stadyumu’nda Juventus’u ağırladı.

Maça hızlı başlayan taraf Juventus oldu. Mücadelenin 25. dakikasında ilginç anlar yaşandı. Napoli kalecisi Meret, Cristiano Ronaldo’yu ceza sahası dışında düşürdü ve kırmızı kart gördü. Kaleye geçen Ospina ise, frikikte Pjanic’e engel olamadı ve Juventus öne geçti.

Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından yıldızlar topluluğu kaleye gitmekte zorlanmadı. 39. dakikada Emre Can skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. Bu aynı zamanda da ilk yarının sonucunu belirleyen gol oldu.

Maçın 2. yarısında daha agresf bir Napoli sahadaydı. 47. dakikada 2. sarı karttan Pjanic’in kırmızı kart görmesi ile sahadaki şartlar eşitlenmiş oldu. İki takım da o dakika itibari ile 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

61’de Jose Callejon farkı bire indiren golü kaydederek ev sahibi ekibin umutlarını yeşertti. Juventus özellikle 2. yarıda orta sahada oldukça kötü bir performans sergiledi.

VAR incelemesi sonucunda Napoli 83. dakikada penaltı kazandı. İtalyan yıldız Insigne penaltıyı direğe nişanladı ve böylelikle Napoli beraberlik şansını kullanamadı.

Napoli son dakikalarda Juventus kalesini her ne kadar ablukaya da alsa savunmayı geçemedi ve sahadan 2-1’Lik yenilgi ile ayrıldı.

Alınan bu sonuçla Juventus puanını 72’ye yükseltti. En yakın rakibi Napoli ise bu maçın ardından 56 puanda kaldı. Ronaldo ve arkadaşları şampiyonluk yolunda önemli bir virajı atlatmış oldu.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.