X

Mustafa Er: “Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 30 Nisan Pazartesi günü sahalarında yapacakları Atiker Konyaspor maçında kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Mustafa Er: “Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”

Er, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi  gazetecilere yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor ile zor ve önemli bir  karşılaşma oynayacaklarını, bunun da farkında olduklarını kaydetti.
 
Bursasporlu taraftarların da ciddi anlamda bu maça taleplerinin  olduğunu vurgulayan Er, “İnşallah pazartesi akşamı çok güzel bir futbol gecesi  olur ve Atiker Konyaspor maçı lehimize neticelenir. Kazanmak için kendi saha ve  seyirci avantajımızı kullanarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyuncu  arkadaşlarımız durumun farkında. Çok iyi çalışıyorlar. Şu an için hiçbir  sıkıntımız yok. İnşallah gerekli arzuyu, coşkuyu sahaya yansıttığımız, sinerjiyi  yakaladığımız zaman inanıyorum ki sahadan istediğini alarak ayrılan biz  olacağız.” diye konuştu.
 
Er, rakipleri Atiker Konyaspor’un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini  vurgulayarak, şöyle devam etti:
 
“Onların durumuna odaklanmadan kendi işimize bakıyoruz. Onlar  çıkıştalar. Son 5 haftayı gol yemeden ve kaybetmeden geçirdiler. Her takıma saygı  duyuyoruz. Geçen hafta Karabük öyleydi, bu hafta Konya da öyle. Kendi  yapacaklarımıza daha çok odaklanıp, rakibin artılarını, eksilerini değerlendirip,  istediğimiz sonucu alabilmek için elimizden geleni yapacağız.”
 
Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Bostock’un  çalışmalara başladığına da değinen Er, “Bir aylık ara verdi. Çok ciddi bir süre.  Badu da geçen haftadan beri antrenmanlara çıkıyor. İyi durumda. Onu da  gözlemleyeceğiz.” ifadesini kullandı.
 
“Ondan beklentimiz çok fazla”
 
Mustafa Er, golcü oyuncu Moussa Sow’un da iyi durumda olduğunu ve her  geçen gün daha iyiye gittiğini dile getirerek, “Fiziksel anlamda ne kadar yukarı  çekebilirsek o kadar faydalanacağız. Çok tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu. 2  haftadır gol atması onun da moral motivasyonunu yükseltti. Ciddi anlamda  sorumluluk da alıyor. Ondan beklentimiz çok fazla. Bütün oyuncularımızdan  beklentimiz çok fazla. Özel bir oyuncu. İnşallah üzerine koyarak devam  edecektir.” değerlendirmesinde bulundu.
 
Bir gazetecinin “Bursaspor’un alt sıralardan kurtulması için kaç puan  alması gerekiyor?” sorusuna Er, “Bu hafta kazanırsak büyük ölçüde bu işi  bitireceğiz diye düşünüyorum. 39 puanımız olacak. Her maçı kazanmak için  oynayacağız. Bu hafta kazanırsak büyük ihtimalle o barajın üzerine çıkacağımızı  düşünüyorum.” yanıtını verdi.
 
Genç teknik adam, Atiker Konyaspor maçında ilk kez teknik direktör  olarak taraftarların karşısına çıkacağının hatırlatılması ve neler hissettiğinin  sorulması üzerine, “Benim için özel bir karşılaşma olacak. 3 tane deplasman  oynadık, ilk defa taraftarın önüne çıkacağız. Taraftardan istediğimiz sadece  takımı desteklemeleri, takıma yoğunlaşmaları. Onlar desteklediği an bizim  takımımız çok farklı bir profile bürünebiliyor. Onlarla beraber sahada sinerji  yakalarsak çok daha farklı bir takım izletiriz. Onlardan takıma destek  vermelerini istiyorum.” diye görüş belirtti.

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.