X

Mustafa Cengiz: Sahada dürüst, mert, adil oyundan yanayız

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'in 31. hafasında oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Cengiz, sahada dürüst, mert ve adil bir oyundan yana olduklarını belirtti.

Mustafa Cengiz: Sahada dürüst, mert, adil oyundan yanayız

Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberine göre; Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sahada dürüst, mert ve adil oyundan yana olduklarını söyledi. Cengiz, bütün rakiplerinin değerli olduğunu dile getirerek, “Biz sahada dürüst, mert, adil oyundan yanayız. Türk spor camiasını bir bütün olarak düşündüğünüzde bunun içinde büyük parçalar var. Beşiktaş bu değerli ve büyük parçalardan biri” diye konuştu. Cengiz şöyle devam etti: “Hem rakibe saygı hem de bizim ve rakiplerimizin verdiği düzgün mücadeleler bağlamında şimdiden şampiyonluk hakkında bir şey demem. ‘Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez’ derler. Son düdüğün çalması gerek. O zaman inşallah haklı olarak biz şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

UEFA’DA YOĞUNLUK VAR

UEFA’nın, Finansal Fair-Play kriterleri çerçevesinde Galatasaray ile ilgili kararını 11 Mayıs’ta açıklayacağına yönelik bir soru üzerine ise Cengiz, “Sanırım yoğunluktan 11 Mayıs’a kaldı. Biz her hafta güncel bilgileri UEFA’ya veriyoruz. Taraftarlarımıza verdikleri ekonomik destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.