X

Mesut Özil’den Burak Yılmaz açıklaması

Mesut Özil Burak Yılmaz'ın kendisi için 'Mesut Özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri için "Almanya Milli Takımı'nı seçmem geçmiş bir olay. O dönem öyle karar vermiştik. Burak Yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder." dedi.

Mesut Özil’den Burak Yılmaz açıklaması

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News‘te F5Haber‘e abone olun

F5Haber‘e Google News‘te abone olun

Futbol hayatına Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de devam eden Burak Yılmaz, Fanatik ile yaptığı Instagram Canlı yayınında kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunmuş. Fenerbahçe’nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı Mesut Özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Burak Yılmaz, ”Mesut Özil’e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.” demişti. 

“BURAK YILMAZ KARDEŞİMİZE BAŞARILAR”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Mesut Özil Milli takım seçim süreciyle ilgili  “Almanya Milli Takımı’nı seçmem geçmiş bir olay. O dönem öyle karar vermiştik. Burak Yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eder. Arda Turan çok yetenekli bir futbolcu ve çok iyi bir kardeşimiz. İspanya’da da karşılıklı oynadık. Ona da başarılar diliyorum, hayırlısı olsun.”  dedi.

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.