X

Mesut Özil’den alkış alan hareket!

Arsenal ile Atletico Madrid arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçına Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in hareketi damga vurdu.

Mesut Özil’den alkış alan hareket!

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk turu maçında Arsenal, sahasında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalırken geceye Mesut Özil damga vurdu.

Emirates Stadyumu‘nda oynanan maçta tribünlerden sahaya ekmek atılması üzerine Mesut Özil, ekmeği yerden kaldırdı. Mesut, önce ekmek parçasını öpüp alnına götürdü, ardından saha kenarına bıraktı.

Türk asıllı Alman yıldızın bu hareketi, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Mesut, oynadığı futbolla da alkış aldı.

‘‘

‘‘BERABERLİK ÜZÜCÜ OLDU‘‘

Mesut Özil, öte yandan 1-1 biten maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunurken ‘‘90 dakika domine ettiğimiz maçı beraberlik ile bitirmek üzücü oldu. Desteklerinden dolayı taraftarımıza teşekkür ediyoruz‘‘ sözlerini kullandı.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.