X

‘Medel için bir kez daha girişimde bulunacağız’

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel'in adı uzun bir süredir İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United ile anılıyordu.

‘Medel için bir kez daha girişimde bulunacağız’

Siyah Beyazlı futbolcunun transferiyle ilgili olarak gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı.
 
31 yaşındaki ön liberonun vatandaşı Manuel Pellegrini’nin çalıştırdığı İngiliz kulübüne gitmek istediği iddia edilmişti.
 
‘Bedava değilmiş’
 
Nitekim 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam da ara transfer döneminde Siyah Beyazlı futbolcuyla ilgilendiklerini şu sözlerle doğrulamıştı:
 
“İlgilendiğimiz tek oyuncu Gary Medel’di. Bize bedava olduğunu söylediler ve biz de iki-üç farklı pozisyonda oynayabildiği için kendisini istedik. Ama sonra gördük ki bedava değilmiş.”
 
Medel için bir girişim daha
 
Yıldız isimle ilgili transfer iddialarının yeniden alevlenmesinin ardından Ada basınından gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi.
 
West Ham’a yakınlığıyla bilinen Claret and Hugh adlı internet sitesine konuşan fakat ismi verilmeyen bir yönetici Medel ile ilgili olarak şunları söyledi:
 
“Kendisi, menajerimizin ilgilendiği bir oyuncu ancak şu an için sadece ligi en üst sırada bitirmeye odaklanmış durumdayız. Medel için muhtemelen bir kez daha girişimde bulunacağız.” (Fanatik)
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.