X

Mariano: “Türkler çok çılgın”

Cim Bom'un Brezilyalı sağ beki Mariano, ülkesinin medyasına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Türkiye'de rekabetin çok fazla olduğuna değinen Sambacı, "Lig çok mücadeleci. Ayrıca Türkler çok çılgın. Futbola resmen aşıklar. Fenerbahçe ve Beşiktaş derbileri inanılmaz geçiyor. Taraftar resmen çıldırıyor. Onları izleyip oynamak çok zevkli" diye konuştu.

Mariano: “Türkler çok çılgın”

Galatasaray’ın Brezilyalı sağ beki Mariano, Brezilya Milli Takımı’nda oynama hayali kurduğunu söylerken, Süper Lig hakkında da konuştu.

Brezilya basınına konuşan Mariano, “Eğer performansım iyi olursa bir şans bulacağımı düşünüyorum. Tabii ki benden daha genç oyuncular var. Fabinho, Danilo, Fagner çağırılıyor. Çoğu futbolcu daha büyük liglerde daha büyük takımlarda oynuyor. Benim için çok zor ama bekleyeceğim. En iyisini yaparsanız bazı şeyler kendiliğinden olur.” sözlerini kullandı.

“Türkler çok çılgın”

Süper Lig hakkında da konuşan tecrübeli futbolcu, “Türkiye’de rekabet çok fazla. Lig çok mücadeleci. Ayrıca Türkler çok çılgın. Futbola resmen aşıklar. Fenerbahçe ve Beşiktaş derbileri inanılmaz geçiyor. Taraftar resmen çıldırıyor. Onları izleyip oynamak çok zevkli.” şeklinde konuştu.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.