X

‘Ljajic Ocak’ta geri dönebilir’

Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiraladığı Adem Ljajic'in ocakta Torino'ya dönme ihtimali doğduğunu savunan İtalyanlar, siyah-beyazlıların maddi durumunun bu yönde bir gelişmeyi doğurabileceğine dikkat çektiler.

‘Ljajic Ocak’ta geri dönebilir’

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Pepe ile Beşiktaş’ın yollarının ayrılması Çizme’de de geniş yankı uyandırdı. İtalyanlar siyah-beyazlıların Torino’dan kiraladığı Sırp futbolcu Adem Ljajic’in kalıcı transferinin riske girdiği yorumlarını yaptılar. Kulübün yaşadığı maddi sıkıntıların, 6.5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunmasına karşın 26 yaşındaki oyuncunun transferini zorlaştırabileceğine dikkat çektiler.

‘Adem Ljajic, Torino’ya dönebilir’

Calciomercato ‘Ljajic geri dönebilir’ başlığıyla yaptığı haberinde şu değerlendirmelere yer verdi: “Adem Ljajic tekrar geri dönerek yeniden Torino forması giyebilir. Herşey, Beşiktaş’ı vuran ekonomik krizin durumuna bağlı olacak. Pepe’nin sözleşmesi bu sıkıntılar yüzünden feshedildi ve hala ödenmesi gereken maaşlar olduğu ortaya çıktı. Torino, Beşiktaş’ta olanları yakından takip ediyor. Çünkü bir çözüm bulunamazsa Ljajic’in ocakta dönmesi söz konusu olabilecek”.

‘Beşiktaş ekonomik krizde’

Toronews konuyla ilgili gelişmeleri ‘Ljajic’in Beşiktaş’ı ekonomik krizde. Pepe’nin sözleşmesi feshedildi, transferler risk altında’ başlığıyla yaptığı haberde duyurdu. Sırp futbolcuyu bir yıllığına kiralayan siyah-beyazlıların bu süreyi beklemeyebileceği dile getirilerek “Türk kulübü ocak ayında yüksek maaşlı başka oyuncular ile de yollarını ayırabilir. Ljajic’in durumu da gözlem altında. Önümüzdeki haftalar kulüpteki karışıklığın onun da durumunu etkileyip etkilemeyeceğini gösterecek” denildi.

‘Ocak’ta geri dönebilir’

Kulübe yakın bir başka kaynak olan Toro.it internet sitesi ise ‘Beşiktaş ekonomik krizde. Pepe’nin sözleşmesi feshedildi, Ljajic dönüyor mu?’ başlıklı bir haber yayınladı. Siyah-beyazlıların içerisinde bulunduğu finansal durumun futbolcunun geleceğiyle ilgili yapılan planlamaya engel oluşturabileceği kaydedilerek “Adem Ljajic’in geleceği değişebilir. Ocakta Torino’ya dönmesi seçeneğini de ihtimal dışı görmemek gerek” ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.