X

Kuzeni konuştu! Emiliano Sala öldürülmüş olabilir…

Geçtiğimiz günlerde toprağa verilen Emiliano Sala'nın kuzeni Gatti, hayatını kaybeden futbolcunun öldürülmüş olabileceğini iddia etti. Gatti, olayda sorumlulukları olan kişilerin anlatımında tutarsızlıkların olduğunu kaydetti.

Kuzeni konuştu! Emiliano Sala öldürülmüş olabilir…

Cenaze töreni sonrası Sala’nın kuzeni Martin Gatti, Arjantinli futbolcunun öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.

Yerel bir televizyon kanalına konuşan Gatti, olayın bir kaza olmadığını ifade ederek, “Bu bir kaza değil, Emiliano öldürülmüş olabilir. Ailesi de aynı şekilde hissediyor. Tutarsızlıklar var.” dedi.

Olayın yeniden araştırılması gerektiğin ifade eden kuzen, “Mahkemeler bunu araştırsın. Bu böyle bitemez. Olay ‘Uçak düştü, iki kişi öldü.’ şeklinde yorumlanmamalı.” ifadelerini kullandı.

UÇAĞI KİM AYARLADI ARAŞTIRILSIN

Gatti ayrıca, imzalanan sözleşme sonrası Sala’yı o uçağa koyan, uçağı organize eden, pilotu kiralayan kişilerin de araştırılmasını talep etti.

Gatti ayrıca, “İşin içinde para olduğu zaman başkalarının hayatını umursamayan insanlar var” dedi.

Sala’nın cansız bedeni krematoryumda yakıldı.

UZUN SÜRE HABER ALINAMAMIŞTI

Fransız Nantes takımından İngiliz Cardiff City takımına 15 milyon sterline transfer olan Emiliano Sala’nın içinde bulunduğu küçük uçak kaza yapmış ve oyuncunun akıbetinden uzun süre haber alınamamıştı.

Kaynak: Ajanslar

Kaynak : GASTE24

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.