X

Kocaman: Bana inandırıcı gelmiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Kasımpaşa galibiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kocaman: Bana inandırıcı gelmiyor

İşte Kocaman’ın açıklamaları:

Ligin sonuna gelirken en kritik hafta olarak gözüküyordu. Yarın iki rakibin kendi arasındaki maç ve zorlu deplasmana çıkacak bir Başakşehir. Maçı lehimize çevirirsek bir anlamı olacaktı.

Kendi sahasında gol ortalaması 2 civarı bir rakip vardı ama 1.5 civarı da yiyorlardı ortalama. Gol bulabilirlerse kolay sonuca gidiyorlardı. Bugün istediğimiz oyunu oynadığımızı söyleyemem. İlk yarıda çok hızlı atak yaptılar, 2-3 tehlikeli pozisyonları oldu. Kendi oyunumuzla ilgili taraflarda biraz eksik kaldı. İlk yarıda 4-5 tane doğru atak şansı bulabildik, biri de gol oldu zaten. Topun akışı ve süresi olarak bunu daha fazla yapmamız lazımdı, yapamayınca Kasımpaşa hep oyunun içinde oldu. Devrede dinlenmenin verdiği avantajla Kasımpaşa hızlı başladı ve golü de buldu. Sonrasında maç boyu iyi olmasını beklediğimiz Şener’in mükemmel golü bizi oyunun içinde tuttu ve Kasımapaşa’nın genişlemesini sağladı. İlerleyen haftalar için kuvvetli bir rüzgar aldık ama bu nereye kadar yeter onu yarınki maçların sonucunda göreceğiz.

Beşiktaş’ın maça çıkmayacağız demesi bana pek inandırıcı gelmedi. Aslında Beşiktaş’ın hükmen mağlup olması gerekiyordu. Şenol Güneş’in başının yarılmamasına rağmen yarıldığını söylemedi, hükmen mağlubiyeti gerektiriyordu.

Maça çıkmamak gerçekten kuvvetli bir karar. Beşiktaş’ın maça çıkmayacağını düşünmüyorum. Bizim tarafı hem yumuşatmak için, hem de farklı yerlere farklı mesajlar vermek için bunu yaptıklarını düşünüyorum.

Beşiktaş çıkar da, bizi yenerse ilk kutlayan ben olacağım. Beşiktaş’ın sahaya çıkmaması inandırıcı gelmiyor.

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.