X

Kasımpaşa’nın hedefi Avrupa kupaları

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'de sezonu iyi bir yerde bitirerek, Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kasımpaşa’nın hedefi Avrupa kupaları

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 11 Kasım Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdüren lacivert-beyazlı ekibin teknik direktörü, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Bursa’ya kazanmak için gideceklerini aktaran Denizli, “Bursaspor maçıyla 12 hafta geride kalacak. Şu an nerede olduğumuz değil, 34. hafta sonunda nerede olduğumuz önemli. İçeride dışarıda iyi futbol felsefesiyle her maçı kazanmak istiyoruz. Bursaspor, bu ligin zor deplasmanlarından biri. Neticede düşündüklerimizi sahaya yansıtacağımız bir maç olmasını temenni ediyorum. Bütün çalışmalarımız bunun için.” diye konuştu.

Takımın durumunun iyi olduğunu anlatan Mustafa Denizli, şu ifadeleri kullandı:

“İstifade edemediğimiz iki oyuncu var. Kısıtlı bir kadromuz var, bizim için sayısal olarak önemli bir eksiklik. Taraftarımızla mutlu bir sezon geçireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Belki birkaç hafta sonra liderlik daha konuşulabilir. Belki daha aşağı sırada da olabiliriz. Bunlar önemli değil. Lig sonunda nerede olacağımız önemli. Hedefimiz Avrupa’ya gidebilmek. Hangi organizasyona gideceğimizi zaman gösterecek ama iddiamız bu. Devre arası başkanımız ve yönetimimiz, takımımız adına fırsat oluşturacak. Birkaç bölgeye oyuncu ihtiyacımız var. Onu şu anda kendi içimizden hallediyoruz. Bunu dışarıdan hallettiğimizde her şey düşündüğümüz gibi olacak.”

Hazırlıklar sürüyor

Kasımpaşa, Bursaspor maçı hazırlıklarını Kemerburgaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idman, ısınma hareketleriyle başladı. Dayanıklılık koşularıyla devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçın ardından soğuma çalışmalarıyla tamamlandı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Eray Birniçan, Uğurcan Yazğılı, Olivier Veigneau ile Abdul Rahman Khalili katılmadı.

AA

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.