X

Japonlar’ın hediyesi Kagawa

Beşiktaş'a yaklaşık 10 milyon Euro'luk sponsorluk desteği vermesi beklenen Japon firmayla Vodafone Park'ta bugün saat 11.00'de resmi imzalar atılacak. Siyah-beyazlılara nefes aldırması beklenen anlaşmada ek olarak bir yıldız transferinin maliyetinin de yer alması beklenirken, bu ismin Kagawa olacağı iddia edildi.

Japonlar’ın hediyesi Kagawa

Beşiktaş’a sponsor olacağı öğrenilen Japon firması, bugün Vodafone Park’ta düzenlenecek imza töreniyle açıklanacak. Önceki gün İstanbul’a gelen ve dün akşam saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri’nde siyah-beyazlıların idmanını izleyen yetkililer, daha sonra Beşiktaş yönetimiyle yemekte bir araya geldi.

Sponsorluk konusunda küçük pürüzlerin giderildiği belirtilen yemeğin ardından firma yetkilileri, Beşiktaş futbolcularıyla da tanıştı. Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilecek basın toplantısında sözleşmenin detayları, sponsorluğun hangi alanda olduğu ve kaç yılı kapsadığı açıklanacak.

Kagawa yeniden gündemde

Beşiktaş’ın Japon sponsor firmayla anlaşmasıyla birlikte siyah-beyazlıların kasasına yaklaşık 10 milyon Euro girmesi bekleniyor. Anlaşmanın en dikkat çekici noktası ise, sponsorluğu üstlenen firmanın siyah-beyazlı takıma bir yıldız transferi yapacağı. Beşiktaş’ın anlaşma gereği kasasına girecek olan 10 milyon Euro’yu sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı futbolcularda kullanabileceği belirtildi.

Siyah-beyazlı kulübün, Japon firması ile sözleşme imzalayacak olması taraftarları da heyecanlandırdı. Transfer döneminde adı sıkça Beşiktaş’la anılan, ancak maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçilen Borussia Dortmund‘un yıldızı Shinji Kagawa‘nın bu anlaşmayla birlikte devre arasında Beşiktaş’a geleceği iddia edildi. Siyah-beyazlıların ilk aşamada kiralamak istediği ancak Alman ekibinin yüksek ücret istemesi üzerine vazgeçtiği Japon futbolcu, bu kez bonservisiyle birlikte alınmaya çalışılacak. (Yeni Şafak)

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.