X

Iverson: ‘Butler geldi, artık şampiyonluktan bahsedebiliriz’

Philadelphia 76ers'ın en büyük efsanesi, takımın geleceği için artık umutlu!

Iverson: ‘Butler geldi, artık şampiyonluktan bahsedebiliriz’

Philadelphia 76ers, NBA’de en son final oynadığında, takımın en büyük yıldızı Allen Iverson’dı.

Onun liderliğinde finalde Lakers’ın karşısında çıkan Sixers, şampiyon olamadı fakat milenyum çağındaki en büyük başarısını yaşadı.

Jimmy Butler takası sonrasında, Butler’ın Sixers’ın evinde oynadığı ilk maça giden Iverson, bu takasın Sixers’ın özlemine son verebileceğini söyledi.

Shams Charania’ya konuşan Iverson, “Buraya kadar kötüydük. Fakat şimdi şansımız var. Artık Jimmy gibi harika bir oyuncumuz var. Covington ve Saric’i özleyeceğiz fakat Butler bu takımı çok daha güzel bir hale getirdi. 2001 yılında finale kaldığımızda bu şehrin enerjisini hatırlıyorum ve şu anda sahip olduğumuz enerjiyi çok seviyorum. Harika bir takas yaptık” dedi.

Takımın artık şansı olduğunu söyleyen Iverson, “Adamlarımı ve onların karakterlerini seviyorum. Bu takımdaki üç süper starı da seviyorum. Artık rolleri herkesin kabul etmesini beklememiz ve yıldızların yıldız olmasına izin vermemiz gerekiyor. 2001’de yaptığımız buydu. Bu şekilde her gece farklı oyuncudan katkı alabiliriz. Artık şampiyonluk için bir şansımız var.” ifadelerini kullandı.

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.