X

İstanbul’da ragbi heyecanı

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, yarın Avrupa Ragbi Gelişim Ligi'nde Karadağ ile karşılaşacak Erkek Milli Takımı'nın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve maçı kazanmak istediklerini söyledi.

İstanbul’da ragbi heyecanı

Yarın Maltepe Hasan Polat Stadı’nda yapılacak Karadağ maçından önce gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pazan, federasyon olarak büyük bir sınavın arifesinde olduklarını belirterek, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yarın iyi bir performansla galip gelmek arzusundayız. Sporcularıma güveniyorum. Sporun içinde kazanma ve kaybetmenin varlığına inanıyoruz. Bizim için mücadele etmeleri her şeye bedel. Gücümüzü arkalarında hissedebilirler.” ifadelerini kullandı.

Sporcu kökenli bir yönetim olduklarına dikkati çeken Murat Pazan, sporseverleri müsabakayı takip etmeleri için Maltepe Hasan Polat Stadı’na davet etti.

Milli Takımlar Başantrenörü Cherokee: “Kazanacak ruh halini yakaladık”

Türkiye Ragbi Milli Takımlar Başantrenörü Sylvain Cherokee, Karadağ’ı mağlup etmek istediklerini kaydetti.

Karadağ ile çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Cherokee, “İki senedir maç oynamadığımız bir periyot söz konusu. Daha önce bu seviyenin üstündeydik. Ancak gelişim ligine düştük. Amacımız hızla yukarı çıkmak. Evimizde oynayacak olmamız avantaj. Moralimiz yerinde. Kazanacak ruh halini yakaladık. Çok çalıştık. Yarını sabırsızlıkla bekliyoruz.” diye konuştu.

Erkek Milli Ragbi Takımı’nın kaptanı Kemal Ege Gürkan ise Karadağ ve ardından Bulgaristan ile yapacakları maçları kazanarak bir üst seviyeye çıkmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Uzun bir süre oynamadık. İlk maçımız olacak. Moralimiz iyi. Verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Seviyemiz aslında bir üst grup. Yükselmek için her şeye sahibiz. İlk defa İstanbul’da oynayacağımız için ragbiseverlerin maça ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu da motive edici bir durum. Bunu avantaja çevireceğiz.” şeklinde görüş belirtti.

Milli takım, Karadağ’ın ardından 5 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Bulgaristan ile karşılaşacak.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.