X

İstanbul Başakşehir Espor kuruldu, VPG platformundaki ilk Türk ekibi olacak

Kısa bir süre önce espor sektörüne yatırım yapacağının sinyallerini veren İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, sonunda espor açıklamasını yaptı. Kulübün resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde "İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak futbol sahalarının ardından dijital dünyada da var olmaya karar vererek İstanbul Başakşehir Espor takımını kurduk." sözlerine yer verildi.

İstanbul Başakşehir Espor kuruldu, VPG platformundaki ilk Türk ekibi olacak

İstanbul Başakşehir’in açıklaması:

“EA Sports FIFA oyununun 11’e 11 oyun modu olan Pro Clubs’a katılan ilk Türk takımı İstanbul Başakşehir ESpor olacak. Yüz binden fazla aktif oyuncunun bulunduğu ve Queens Park Rangers, Panathinaikos, Port Vale, Oxford United gibi kulüplerin yanı sıra birçok E-Spor organizasyonunun yer aldığı Virtual Pro Gaming (VPG) platformunda bu alandaki ilk Türk spor kulübü olarak yer alacağız.”

“Game Center” düşünülüyor

Sadece bir espor takımıyla girişimi sonlandırmayan İstanbul Başakşehir, ilerleyen dönemde futbol stadyumuna bir “game center” yapılacağını açıkladı. Espor organizasyonlarından oyun sektörünün birçok ögesine kadar çeşitli imkanların bulunacağı bu alanın detayları henüz bilinmiyor. (Playerbros)

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.