X

İlk gülen VakıfBank

Vakıfbank Çinli oyuncusu Zhu Ting'in takımına kazandırdığı 25 sayıyla yıldızlaşırken Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Büyükelçisi Cui Wei maç sonunda 200 Çinli taraftarla ve oyuncusuyla coştu.

İlk gülen VakıfBank

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 5 maçlık final serisinin ilk maçını Vakıfbank 3-0 kazanarak şampiyonluk yolunda 1-0 öne geçti. 19 Nisan Perşembe günü saat 18.30’da tekrar Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanacak ikinci maçtan sonra sezonu lider bitirdiği için üç maçı üst üste Eczacıbaşı Vitra kendi seyirci avantajıyla Burhan Felek Spor Salonu’nda oynayacak. Maçlar sonunda 3 galibiyet elde eden ekip 2017-18 sezonu şampiyonluğunu ilan edecek.

ZHU FARKINI ORTAYA KOYDU

İlk set başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Vakfıbank’ta Zhu sete ağırlığını koyarken 21-21’e kadar skorda eşitlik bozulmadı. Setin son bölümünde ise Vakıfbank Zhu’nun sayıları, Kübra’nın etkili bloklarıyla skoru 25-22 yaparak 1-0 öne geçti.

İkinci sette manşet alamayan, blok ve servislerde tutuk oynayan Eczacıbaşı Vitra’yı oyunda tutmak için Baş antrenör Motta, Adams ve Ezgi’yi oyuna almasına rağmen başarılı olamadı. Zhu ve Lonneke’nin file önündeki başarılı oyunuyla Vakıfbank seti açık farkla önde götürerek 25-17 kazandı ve skoru 2-0 yaptı. Üçüncü sette de Vakıfbank taraftarlarının bando eşliğinde İzmir Marşı’nı söylediği maçı, Zhu Ting ‘yu izlemek için salona Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei ve İstanbul’da yaşayan 200’e yakın Çin’li de salonda hazır bulundu.,

Salon: Vakıfbank Spor Sarayı

Hakemler: Nurper Özbar, Erol Akbulut

Setler: 25-22, 27-17, 25-20

Süre: 30′, 26′, 28′ (1.24 )

VAKIFBANK: Gözde(5), Kübra(5), Naz(2), Zhu(25), Milena(6), Lonneke (12), Gizem (L), Robinson (-),

ECZACIBAŞI VİTRA: Ognjenovic (3),Larson (4),Büşra (2), Boskovic(17), Meliha(7), Beyza (5),Simge (L), Güldeniz (1), Ezgi (1), Adams (1)

Kaynak : HÜRRİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.