X

Hidayet Türkoğlu, Potanın Perileri’ni uğurladı

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Dünya Şampiyonası için yarın Tenerife'ye hareket edecek A Milli Kadın Takımımızın son antrenmanını ziyaret etti ve ardından takıma moral yemeği verdi.

Hidayet Türkoğlu, Potanın Perileri’ni uğurladı

TBF Başkanı Türkoğlu, 22-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan FIBA Dünya Şampiyonası için Tenerife’ye hareket etmeye hazırlanan milli basketbolcularımızı, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki son antrenmanlarında ziyaret etti.

TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım da antrenmanı yerinden izlediler.

Antrenmanın ardından Başkan Hidayet Türkoğlu takıma Florya’daki bir restoranda moral yemeği verdi. Başkan Türkoğlu yemekte A Milli Kadın Takımı Genel Menajeri ZeynepGül Ene, A Milli Kadın Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun ve milli oyuncularımıza kendileri için hazırlanan minyatür figürleri armağan etti.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.