X

“Haydi Sahaya” Projesi ilk meyvelerini veriyor

İzmit Belediyesi'nin yaptırdığı 10 sahanın açılışı, 23 Ekim Salı günü saat 11.00'de İzmit Şeyh Edebali Ortaokulu'nda TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun da katılacağı törenle yapılacak.

“Haydi Sahaya” Projesi ilk meyvelerini veriyor

Mart ayında İzmit Belediyesi ile Türkiye Basketbol Federasyonu arasında imzalanan protokol neticesinde, “Haydi Sahaya” projesi ilk meyvelerini veriyor.

İzmit Belediyesi’nin yaptırdığı 10 sahanın açılışı, 23 Ekim Salı günü saat 11.00’de İzmit Şeyh Edebali Ortaokulu’nda düzenlenecek törenle yapılacak. Açılışa, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu katılacak.

Bugüne dek öğrencileri 30 bin basketbol topuyla buluşturan İzmit Belediyesi, yeni sahalarda daha fazla gencin basketbol oynayabilmesi için 10 bin top daha dağıtacak.

Haydi Sahaya projesi hakkında

Basketbolun Türkiye’nin her köşesinde oynanır ve izlenir olması hedefiyle yola çıkan Türkiye Basketbol Federasyonu; özel sektör, kamu ve sivil toplum örgütleriyle iş birliği yaparak “Haydi Sahaya” projesini başlattı.

Türkiye Basketbol Federasyonu, proje kapsamında İzmit Belediyesi’nin yanı sıra Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ile de bir protokol imzalamış durumda.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.