X

Hasan Ali Kaldırım’ın golü tarihe geçti

Sarı-lacivertli takımda Hasan Ali Kaldırım'ın attığı gol her açıdan büyük önem taşıdı.

Hasan Ali Kaldırım’ın golü tarihe geçti

Sarı-lacivertli takımda Hasan Ali Kaldırım‘ın attığı gol her açıdan büyük önem taşıdı. Tecrübeli sol bek, attığı golle hem derbiye damgasını vurdu hem de önemli bir fedakarlığa imza attı. Sarı-lacivertli futbolcu, Avrupa Ligi’nde henüz geçtiğimiz perşembe akşamı Zenit‘e karşı sakatlanıp, maçı tamamlayamamıştı.

29 yaşındaki sol bek, derbi gününe kadar yoğun bir tedavi programından geçti. Çok dikkatli çalışan Hasan Ali, sadece derbide oynamaya odaklandı. Ağrılarına karşı sahada olmayı tercih eden Hasan Ali, jeneriklik golüyle 3-0’dan geri dönüşü sağlayan isimlerin başında geldi.

Sezon başından bu yana camianın en çok sevdiği isim halini alan ve kaptanlığa yükselen Hasan Ali Kaldırım, maç sonunda sevincini Volkan Demirel‘le paylaştı. Takım hakkında aralarında sürekli değerlendirmeler yapan iki kaptan, bir yandan galibiyete yaklaştıklarını anlattı bir yandan da takımın kalitesinin nasıl olduğunu konuştu.

Valbuena imzasıKaynak : FANATİK
qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.