X

Hasan Ali Kaldırım: Demek ki dinlendiğimiz zaman böyle olabiliyor

Fenerbahçe - Beşiktaş maçına damga vuran Hasan Ali Kaldırım, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hasan Ali Kaldırım: Demek ki dinlendiğimiz zaman böyle olabiliyor

Kendi performansını değerlendiren Hasan Ali, ‘Üzgünüz, çok önemli bir maçtı ve kazanmamız gerekiyordu. Çok iyi başladık, gol pozisyonlarına girdik ama bu sezon atamıyoruz, bu sorunumuz devam ediyor. Babel, üç kişi arasından dönüp vurdu, gol yaptı. Son zamanlarda çok eleştiri aldım, istatistik çok bir şey değil ama bazen de çok şey anlatır. Çok çalıştım, ben de makine değilim 3 haftada 9 maça çıktım. Çok eleştiri aldım, geçen hafta antrenmanlara çıkmadım, biraz dinlendim sanırım. Demek ki dinlendiğimiz zaman böyle olabiliyor. Beşiktaş karşısında iyi oynadığımızı düşünüyorum ancak orta alanı kaybettik, Beşiktaş da kaybettik. Galibiyete yakın olan taraf bizdik‘ dedi.

Fenerbahçe‘nin Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı maçta sarı-lacivertlilerin tek golünü atan Andre Ayew, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Ganalı oyuncu, ‘Bugün takım olarak çok iyi karakter koyduk, taraftar inanılmazdı. 3-4 tane net pozisyon kaçırdık, önde girebilirdik. Beşiktaş, Babel ile bir şut çekti ve gol oldu. İkinci yarıda daha kompakt oynadık ve skoru bulduk, gol attığım için mutluyum ancak kazanamadık. Birlikte savaşmak ve odaklanmak adına Beşiktaş maçı bizim için çok iyi bir örnek olacak‘ diye konuştu.

Kaynak : AKŞAM

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.