X

Hakem odasına girmek istediler, polis engelledi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sahasında Denizlispor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından soyunma odası koridorunda ve tribünlerde gerginlikler yaşandı.

Hakem odasına girmek istediler, polis engelledi

Ligde küme düşme potası içinde bulunan Samsunspor ile Denizlispor  arasında Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan  karşılaşmanın ardından olaylar çıktı.
 
Kırmızı-beyazlı taraftarlar ile Denizlispor taraftarları arasında  tribünde sözlü başlayan tartışma gerginliğe yol açtı. İki takım taraftarları  birbirlerine koltuk fırlatırken bazı taraftarlar tel örgüleri aşarak rakip  takımın taraftarlarının arasına girdi. Polis, duruma müdahale ederek olayların  büyümesini önledi.
 
Soyunma odası koridoru karıştı
Karadeniz ekibinin futbolcuları, maçta 2 pozisyonda penaltı kararı  vermediği gerekçesiyle hakem Özgür Yankaya ile yardımcıları Mehmet Cem Satman ve  Ali Saygın Ögel’in soyunma odasına girmek istedi. Futbolcular ile güvenlik  güçleri arasında bir süre gerginlik yaşandı.
 
Kırmızı-beyazlı futbolcular, haksızlığa uğradıklarını savunarak hakem  Yankaya’nın soyunma odasının önünde sözlü tepki gösterdi.
 
Samsunsporlu futbolculardan açıklama
Samsunsporlu futbolculardan takım kaptanı Ahmet Burak Solakel ile  Ahmet Cebe, Furkan Köse ve Göksu Türkdoğan, basın açıklaması yaparak hakemlere  tepki gösterdi.
 
Golcü futbolcu Göksu Türkdoğan, hakemlerin haftalardır aleyhlerinde  hatalar yaptığını ve 8 puanlarının çalındığını öne sürdü.
 
Takım kaptanı Ahmet Burak Solakel de maçta ceza sahası içinde topun  rakip oyuncunun  eline çarptığını ifade ederek, “Hakem Özgür Yankaya gözlerinin  önünde pozisyon olmasına rağmen penaltıyı vermedi. Yine aynı şekilde Enes İslam  İlkin’in ceza sahasında düşürülmesi de penaltıydı ama hakem görmedi. Bu şekilde  bizi düşürmek için planlı hareket yapılmış. Biz emeğimizle ligde kalmak  istiyoruz, kimsenin bizi tutmasını ve bizim lehimize karar vermesini  beklemiyoruz. Hakemlerin sadece sahada tarafsız olmasını istiyoruz.” diye  konuştu.
 
Ahmet Cebe ile Furkan Köse de Samsunspor’u düşürmek için birilerinin  düğmeye bastığını iddia etti.
 
Öte yandan, iki takımın teknik direktörü basın toplantısına katılmadı.
 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.