X

Göztepe, sezona merhaba diyor

SPOR Toto Süper Lig'deki İzmir temsilcisi Göztepe, 2018-19 sezonunun ilk haftasında yarın Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Göztepe, sezona merhaba diyor

İZMİR, (DHA)

Bornova Stadı’nda Özgür Yankaya’nın düdük çalacağı karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Göz-Göz’de sakatlıkları bulunan stoper Kadu ile orta saha Atakan forma giyemeyecek. Hollanda kampında sakatlanan golcü Nabil Ghilas ise kadroya dahil edilecek. Ancak Cezayirli futbolcu 11’de sahaya çıkamayacak. Göztepe’de teknik direktörlük koltuğuna oturan Bayram Bektaş’ın yanı sıra yeni transferler Gassama, Grillo, Titi, Berkan, Alpaslan, Yasin ve Alpaslan görev verilmesi durumunda ilk kez taraftarın huzuruna çıkacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 270, numaralı tribün 162, kuzey kale arkası 22, misafir tribün ise 28.5 TL olarak belirlendi. Göztepeli futbolseverleri tüm biletleri günler öncesinde tükettiği öğrenildi. Yeni Malatyaspor maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını belirten Teknik Direktör Bayram Bektaş, takımının en iyi şekilde müsabakaya hazırlandığını söyledi. Dolu tribünler önünde iyi futbol ve sonuç beklediklerini ifade eden genç teknik adam, “Zorlu bir serüven bizi bekliyor. Göztepe olarak en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Yeni Malatyaspor karşısında da taraftarımızı mutlu edeceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Göztepe’nin muhtemel 11’i

Beto – Gassama, Wallace, Titi, Traore, Poko, Castro, Alpaslan, Yasin, Halil, Deniz

Kaynak : ŞAMPİY10

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.