X

Gonzalo Higuain’in Chelsea’ye transferi resmen açıklandı!

Milan'ın geçtiğimiz yaz Juventus'tan 1 yıllığına kiraladığı Gonzalo Higuain'in Chelsea'ye transfer olacağı konuşuluyordu. Londra kulübünün teknik patronu Maurizio Sarri, bugünkü basın toplantısında konuyla ilgili resmi açıklamayı yaptı.

Gonzalo Higuain’in Chelsea’ye transferi resmen açıklandı!

Milan‘ın geçtiğimiz yaz Juventus‘tan 1 yıllığına kiraladığı Gonzalo Higuain‘in adı, bir süredir Premier Lig devi Chelsea ile birlikte anılıyordu.

Bugün Milano’dan ayrılarak Londra’ya geldiği ifade edilen Arjantinli golcünün transferiyle ilgili resmi açıklama Chelsea’nin İtalyan menajeri Maurizio Sarri‘den geldi.

Tecrübeli teknik adam, Tottenham Hotspur maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında 31 yaşındaki futbolcunun transferini doğrularken şu ifadeleri kullandı:

Higuain, birkaç saat sonra resmi imzayı atacak. Umuyorum ki kısa süre içinde gollerini atmaya başlar. Ancak onun Tottenham’a karşı oynaması mümkün değil. Zira transfer ancak yarın öğleden sonra resmiyet kazanabilir.

60 yaşındaki İtalyan menajerin bu sözlerinin artık Chelsea kulübünün de Higuain’i çok kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.