X

Gökhan Gönül resmen Fenerbahçe’de!

Fenerbahçe, Beşiktaş'la sözleşmesi biten Gökhan Gönül'ü transfer ettiğini açıkladı.

Gökhan Gönül resmen Fenerbahçe’de!

Fenerbahçe, bugün Beşiktaş’a veda eden milli sağ bek Gökhan Gönül ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

#SevgiLimitTanımaz BİZ FENERBAHÇEYİZ! 💛💙 https://t.co/lqQiQQsYwd pic.twitter.com/eQsWxPHbhQ


2007-2016 yılları arasında sarı-lacivertli kulüpte forma giyen 35 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz Gökhan Gönül’ü renklerine bağladı. Çubuklu formamız altında 9 sezonda 6 şanlı kupa kazanan Gökhan Gönül’e, Saracoğlu çimlerinde taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisi ve desteğiyle yaşanacak nice başarılar diliyoruz. Yuvana hoş geldin Gökhan Gönül!”

YILLARDIR SAKLADIĞI FORMAYLA YENİDEN

Bu arada, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından deneyimli futbolcu için bir video yayınlandı. Videoda Gökhan’ın Fenerbahçe’de ter döktüğü yıllardan görüntülerle çubuklu formayı yeniden öpüp sırtına geçirdiği anlar yer aldı. Gökhan Gönül’ün öptüğü formanın Benfica maçında giydiği ve bir sakatlık anında kanının bulaştığı, yıllardır da sakladığı forma olduğu öğrenildi.

Gökhan Gönül, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Bu yayına bağlandığı için çok heyecanlandığını dile getiren Gökhan Gönül, “Ailesinden bir süre uzak kalmış, sonunda yuvasına geri dönen biri olarak bugün hislerimi kelimelerle ifade etmek inanın bana çok zor. Belki kariyerim boyunca birçok röportaj verdim, birçok canlı yayına bağlandım. Hiç bu kadar heyecanlandığımı, bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. O yüzden çok fazla da hatta da kalmak istemiyorum. Çünkü imza töreninde de Allah izin verirse birçok şey konuşmak isterim. Burada kısa bir şey söylemek istiyorum. Tekrar bana bu formayı giymeyi nasip eden Allah’a, vesile olan başkanım Ali Koç ve yönetim kuruluna, Emre Belözoğlu’na ve Fenerbahçeli herkese teşekkür ediyorum. Çok fazla da bir şey söylemek istemiyorum şu an. İnşallah imza töreninde birçok şeyi konuşuruz. Birçok şeyi paylaşırız” dedi.

“AYNI GÖKHAN’I TEKRAR İZLETECEĞİMDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Jübilesini Fenerbahçe’de yapmak istediğini belirten Gönül, “Ben Gökhan Gönül olduğum yerde, kanımı akıttığım forma için ter dökmek, bu camiaya hak ettiği mutluluğu yaşatmak için geri döndüm. Adım sosyal medyada dolaşırken birçok insan ‘jübilesini yapmaya geliyor’ diyor. Ben başkanımıza da bunu söyledim. İnşallah futbolu bırakmaya karar verdiğim gün jübilemi burada yaparım. Ama benim gelişimin amacı jübile yapmak değil. Kazanılacak şampiyonluklara katkı vermek için geliyorum. İnşallah bunu da yapacağım. 9 sene boyunca burada top oynadım ve A’dan Z’ye bütün taraftarımız sahada bu forma için neler yapabileceğimi çok iyi biliyor. Yine aynı Gökhan’ı tekrar izleteceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

VEDA ETMİŞTİ

Gönül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübe teşekkür ederek, şu ifadelere yer vermişti:

“Beşiktaş’a adımımı atarken ‘Kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama mücadele etmediğim tek bir gün göremeyecekler. Bunun sözünü veriyorum” demiştim. Her zaman da verdiğim sözün ne anlama geldiğini bilerek hareket ettim. Son maçın son saniyesine kadar sözümü tuttuğuma inanıyorum. Beşiktaş Kulübü’nde birlikte çalıştığım başkanlarıma hocalarıma yöneticilerime takım arkadaşlarıma teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum.Beşiktaş camiası bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir.”

Saygılarımla… pic.twitter.com/MH9sp6Q9Q3

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'de!Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’de!

Kaynak : F5HABER

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.