X

Giresunspor-Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor ile ligde iddiası kalmayan Akın Çorap Giresunspor'a konuk olacak. Peki, Giresunspor-Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Giresunspor-Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig’e çok iyi başlamasına rağmen düşüşe geçen ve bir türlü toparlanamayan Giresunspor, evinde kümede kalmak için mücadele eden Samsunspor’u konuk edecek. Lig’de bir iddiasını bulunmayan Giresunspor, formalite maçına çıkarken, puan almaktan başka bir çaresi olmayan Samsunspor, deplasmanda puan ya da puanlar ile ayrılarak gözünü rakiplerine çevirmenin hesaplarını yapıyor.

Karşılaşma öncesinde Samsunspor 32 haftada topladığı 35 puanla küme düşme hattında bulunurken, 41 puanı bulunan Akın Çorap Giresunspor ‘un bir iddiası bulunmuyor.

Giresunspor-Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Giresun Atatürk Stadı’nda Halis Özkahya’nın yöneteceği karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve beIN Boxoffice 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

 45. randevu

Samsunspor ve Giresunspor resmi müsabakalarda 44 kez karşılaştı. Daha önce oynanan 44 karşılaşmada Samsunspor’un 18,  Giresunspor ise 17 galibiyeti bulunuyor. 9 maç da eşitlikle sonuçlandı. Giresun’da oynanan 22 karşılaşmadan 13’ünü Giresunspor, 5 maçı ise Samsunspor önde tamamladı. 4 maç da beraberlikle sonuçlandı  Bu zamana kadar oynanan 44 karşılaşmada Samsunspor rakip filelere 43 gol atma başarısı gösterirken, Giresunspor ise rakip fileleri 47 kez havalandırdı. Giresun’da oynanan 22 karşılaşmada ise Samsunspor 15 gol atarken, Giresunspor ise 26 gol kaydetti.

Samsunsporlu futbolculara prim dopingi​

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un kayyum heyeti başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, takımın ligde kalması halinde futbolculara 1 milyon lira prim dağıtılması yönünde karar aldıklarını açıkladı. Karayılmaz, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, ligde 35 ve 37 puanı bulunan takımların halen küme düşme potası içinde yer aldıklarını söyledi.

Son iki maçlarını kazanarak 41 puana ulaşıp, ligde kalacaklarına inandığını dile getiren Karayılmaz, “Futbolcularımıza kümede kalmaları halinde 1 milyon lira prim dağıtacağız. Kümede kalmak adına önümüzdeki ilk engel, Giresunspor maçı. İki Karadeniz ekibi, derbi gibi bir karşılaşmada mücadele edecek. Bu maç bizim için hayati derecede önem taşıyor. Futbolcularımıza maç öncesi ve sonrasında sürekli psikolojik destek veriyoruz. Bu maçı kazanabileceklerine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.