X

Gazişehir’de Moussa Sow ilk idmanına çıktı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'te yeni transfer Moussa Sow, ilk idmanına çıktı.

Gazişehir’de Moussa Sow ilk idmanına çıktı

Kırmızı-siyahlı ekip, ligin 20. haftasında 2 Şubat Cumartesi günü  deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde  başladı.
 
Isınma hareketleriyle başlayan ve taraftarın yoğun ilgi gösterdiği  antrenmanda yeni transfer Moussa Sow da yer aldı. Takımla ısınma hareketlerini  gerçekleştiren Sow, daha sonra antrenör eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarına  devam etti   
Antrenmanı takip eden taraftarlar, meşaleler yakarak Sow’a sevgi  gösterisinde bulundu. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, antrenmandan önce basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta beklemedikleri şekilde, İstanbulspor  karşısında puan kaybettiklerini dile getirdi.
 
Futbolda bu tür durumların olabileceğini kaydeden Altıparmak, “Her  hafta birbirinden daha önemli maçlar oynanacak. Geçen hafta berabere kalmış olsak  bile takım olarak verdiğimiz tepkiler çok iyiydi. Bizim için önemli olan da takım  ruhunun oluşmasıydı. Adana deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Bunun için  elimizden geleni yapacağız. Artık rakiplerimizle oynamaya başladık. İnşallah  bundan sonra yakalayacağımız seriyle istediğimiz sıralara geleceğiz. Çünkü bizim  ligimizde nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli.” ifadelerini  kullandı.
 
Altıparmak, şampiyon olmak istediklerini ve bunun için ellerinden  geleni yapacaklarını belirterek, bu bilinçle hazırlıklarına devam ettiklerini  aktardı.
 
Sow’a övgü
Mehmet Altıparmak, takıma yeni katılan forvet Moussa Sow ile ilgili  bir soruyu da şöyle yanıtladı:
 
“Sow aramıza katıldı. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Çok uzun  bir uğraştan sonra aramıza katıldı. Sow’un biraz antrenman eksikliği var. Bunu  gidermek için çalışacağız. Sonra aramıza katılacak. Sow’un bizimle olması her  anlamda büyük bir güç. Sow’u anlatmaya zaten gerek yok. İnşallah kendisini iyi  şekilde hazırlayacağız. 1-2 hafta içerisinde de aramızda görmeye başlayacağız.”
 
Tansferle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Altıparmak, “Bir  transferle ilgili daha çalışmamız var. Ancak henüz ne olacağı, tam netlik  kazanmadı. Kulübüyle ilgili bir sıkıntısı var. Onu çözebilirse bir transfer daha  olacak.” diye konuştu.
 
Altıparmak, sakatlıklarla ilgili bir soru üzerine de son 5 haftadır  yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle puan kayıplarının olduğunu, yavaş yavaş tam  kadro olmaya başladıklarını, artık daha canlı ve diri bir takım haline  geleceklerini sözlerine ekledi.
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.