X

Galatasasay’da ultra kriz!

UltrAslan, Tudor'un gönderilmesi, Arda'nın alınmaması, Terim'in gelmesi vb. konularda belirleyici oldu. Liseliler, kulübü UltrAslan'ın idare ettiğini belirtiyor. Mustafa Cengiz ise yapılan eleştirilere şiddetle karşı çıkıyor.

Galatasasay’da ultra kriz!

Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, “UltrAslan ile GS Store bir işbirliği yaptı. Kim ultrAslan? Taraftar grubumuz mu, dernek mi, şirket mi? Ürünlerini satarak onları meşru hale mi getiriyorsunuz?” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamalar aslında devam etmekte olan krizin patlamasıydı. Liseliler, UltrAslan’ın konumundan rahatsızdı.

CENGİZ’İ DE BAŞKAN YAPTILAR!

Ultraslan da geçtiğimiz günlerde liseliler ilgili sert bir açıklama yapmıştı. UltrAslan, G.Saray’da Tudor’un gönderilmesine, Fatih Terim’in gelişine, Arda’nın alınmayışına, Mustafa Cengiz’in seçilmesine ve Emre Akbaba’nın transferine direkt etki etti.

GELENİ VE GİDENİ BELİRLİYORLAR

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ve tribündeki tezahüratlarıyla bu 5 olayın gerçekleşmesinde UltrAslan pay sahibi oldu… Liseliler bu yüzden UltrAslan’a cephe aldı… Liseliler, “UltrAslan’ın istedikleri geliyor, istemedikleri gidiyor…” yorumlarını yapıyor.

ULTRASLAN İLE İÇLİ-DIŞLI DEĞİLİM

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise bu konuyla ilgili olarak, “Sosyal medya belli. UltrAslan belli. Tüzel bir kişiliği var, isim hakkı var. Yok mu? Bilmiyorum” açıklamasını yapmıştı. Cengiz, “UltrAslan forvet transferi yapılmadığı için beni de eleştirmişti. Onlarla içli dışlı değilim yani” dedi.

Kaynak: Takvim

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.