X

Galatasaray, UEFA ile ikinci zirveyi gerçekleştirecek

UEFA'dan gelen 1+1 yıllık ceza sonrasında çabalarıyla +1 yılı erteleten Galatasaray kulübü, yapılacak ikinci görüşme için gün saymaya başladı.

Galatasaray, UEFA ile ikinci zirveyi gerçekleştirecek

Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberine göre; Galatasaray, 9 Mart’ta UEFA’da Finansal Fair Play (FFP) Komitesi’ne yaptığı sunum sonrası ikinci görüşmeye hazırlanıyor. UEFA’da ‘Hakimler Kurulu’ olarak görev yapan heyetin bu ay sonuna dek sarı-kırmızılı kulübü İsviçre‘ye çağıracağı ve toplantı yapacağı öğrenildi.

FFP ile ilgili karar, mayıs ayı sonunda çıkacak. UEFA’nın 26 Mayıs’taki Galatasaray başkanlık seçimini bekleyeceği ifade edildi. 2.5 senelik Dursun Özbek döneminde 147 milyon Euro zarar eden kulübe, UEFA 30 milyon Euro zarar hakkı tanımıştı. 117 milyon Euro fazla zarar eden Galatasaray’da yeni başkan Mustafa Cengiz, UEFA’dan 3-4 yıllık mali disiplin kriterlerini barındıran uzun vadeli anlaşma talep etti. Türkiye’de Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri ile benzer mali işbirliklerine giden UEFA’nın Roma ve Porto ile de 3-4 yıllık anlaşmalar yaptığı ifade edildi.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.