X

Futbolun süperleri için geri sayım!

2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun süperlerinin belirleneceği "Futbolun Süperleri" Ödül Töreni 12 Eylül Çarşamba gecesi İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Futbol Federasyonu ve Digiturk ortaklığında gerçekleştirilecek tören Türk futbol ailesini bir araya getirecek

Futbolun süperleri için geri sayım!

Son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışı ve kümede kalma mücadelesi ile futbol tarihimize geçen 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun “Süper”lerinin belirleneceği “Futbolun Süperleri” Ödül Töreni, 12 Eylül Çarşamba gecesi İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk ortaklığında, “Futbolun Süperleri Sahaya Değil Sahneye Çıkıyor…” mottosuyla gerçekleştirilecek ödül töreni, Türk futbol ailesini ve Marcel Desailly ve Ruud Gullit gibi yıldızları bir araya getirecek. Futbolun Oscarları Türkiye’de ilk kez dağıtılacak.

YURT DIŞINDA DA YAYINLANACAK

Bu büyük gece, canlı yayınla, şifresiz olarak beIN SPORTS HABER kanalında olacak. Ayrıca İngilizce sunumla beIN SPORTS tarafından yurt dışında da yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk, birlikte imza attıkları söz konusu törenle Türk futbolunun marka değerini daha da yükseltmeyi, futbol camiasını büyük bir aile olarak biraraya getirmeyi ve Türk futboluna değer katan tüm paydaşları onurlandımayı hedefliyor.

BÜYÜK KATKI

Bu sene ilki düzenlenecek törenle ayrıca, Türk futbolunun uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlanması ve UEFA Euro 2024 ev sahipliği adaylığımıza destek verilmesi de amaçlanıyor.

2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’na damga vuran isimlerin belirleneceği Futbolun Süperleri Ödülleri 10 ayrı kategoride gerçekleştirildi. “Yılın Süper Kalecisi”, “Yılın Süper Defans Oyuncusu”, “Yılın Süper Orta Saha Oyuncusu”, “Yılın Süper Forvet Oyuncusu”, “Yılın Süper Futbolcusu”, “Yılın Süper Teknik Direktörü”, “Yılın Süper Golü”, “Yılın Süper Fair-Play’i”, “Yılın Süper Türk Temsilcisi” ve “Yılın Süper 11’i” kategorilerinde futbolun süperleri, www.futbolunsüperleri.com adresinden gerçekleştirilen halk oylaması, Türk futbolunun efsane isimlerinden oluşan özel jüri ve Spor Toto Süper Lig takımlarının oyuncularının kullandığı oylar ile belirlendi.

Kaynak : POSTA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.