X

Fortnite Mobile Beta indirmeye açıldı!

Fortnite Mobile beta indirmeye linki şu an itibariyle açıldı. Milyonlarca mobil kullanıcısı tarafından beklenen popüler oyun, şu anda Android ve iOS platformlarına indirilebilir durumda.

Fortnite Mobile Beta indirmeye açıldı!

Fortnite Mobil Beta indirme linkleri şu an itibariyle aktif durumda. Milyonların nefesini tutarak beklediği oyun, bu hafta içerisinde tüm kullanıcılara sunulacak. Epic Games tarafından geliştirilen edilen başarılı oyun, şimdiden listelerin başında yer alıyor.

Fortnite Mobile Beta indirme işlemi Google Play üzerinden olmayacak. Fortnite Mobile Beta Android kullanıcıları için APK formatında sunulacak. Fortnite Beta APK indirme işlemi için buraya tıklamanız yeterli. Ancak öncelik Samsung’un cihazlarında.

Ancak şu an için Fortnite Mobile APK indirilebilen cihazlar şu an için sınırlı. Samsung kullanıcıları çok daha kolay ve öncelikli olarak bu oyuna ulaşabilecek.

S7, S7 Edge, Galaxy S8+ Plus, Galaxy S8, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve son olarak Note 9 kullanıcıları Fortnite Mobile Beta sürümüne Galaxy Apps uygulaması üzerinden ulaşabilecekler. Oyun şu anda uygulama menüsünde ilk sırada.

Samsung Tablet tarafında ise Fortnite Mobile Beta sürümüne erken ulaşabilecek modeller yer alıyor. Yine aynı yerden, Galaxy Tab S3 ve Galaxy Tab S4 model tabletlerde erken erişim olanağına sahip olacak.

Android kullanıcıları için sunulan Fortnite Mobil Beta APK dosyası boyutu 75.8 MB. Yoğun indirme talebi nedeniyle sitede indirme talimatını verdikten sonra, birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.

Kaynak : FANATİK

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.