X

Final Four’da Obradovic kanunları

Belgrad'da düzenlenecek Euroleague Final Four'unda Obradovic rüzgarı esecek. Real Madrid coachu Laso, CSKA Moskova coachu Itoudis ve Zalgiris coachu Jasikevicius, Obra'nın tedrisatından geçti.

Final Four’da Obradovic kanunları

Celal Umut Eren / Skorer
Fenerbahçe Doğuş ile üst üste 4. Kez Euroleague’de Final Four heyecanı yaşayan Zeljko Obradovic, bir kez daha klasını ortaya koydu.
 
Kariyerinde 9 Euroleague şampiyonluğu bulunan Obradovic, Belgrad’da 18-20 Mayıs tarihlerinde yarışacağı rakipleriyle ilginç bir durum oluşturdu.
 
Daha önce 17 kez Final Four tecrübesi olan Sırp antrenör, bu sezon 10. Zaferi için CSKA Moskova, Zalgiris ve Real Madrid ile 4’lü finallere çıkacak.
 
İlk maçında Zalgiris’le karşılaşacak Obradovic ve Fenerbahçe Doğuş, son şampiyon apoletiyle geliyor. Ancak rakiplerin baş antrenörlerine bakıldığında Obradovic etkisi görülüyor. Zalgiris’in coachu Sarunas Jasikevicius, Panathinaikos’ta oynarken Obra’nın öğrencisi olmuştu. Benzer şekilde Real Madrid’in coacu Pablo Laso’da 1995-97 yılları arasında Real Madrid’de oyuncu iken Obradovic ile çalışmıştı.
 
CSKA Moskova’nın antrenörü Itoudis ise Obradovic’in 11 yıl boyunca Panathinaikos’ta yardımcılığını yaptı ve adeta baba-oğul gibi bir ilişkileri oldu. 
 

Kaynak : MİLLİYET

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.